Szerzői jogi nyilatkozat

Az ebuild.hu weboldal szerzői jogvédelem alá esik. A weboldal megnevezése, formája, szerkesztése, rendszere, grafikája és grafikai jelzésrendszere, külső megjelenítése, az adatbázis felépítése, tartalma, minden szoftver és beágyazott alkalmazás, minden mozgókép, képi, szöveges és grafikai tartalom, illetve azok elrendezése, valamint minden olyan technológiai jellemző, ami összefüggésben áll a weboldal és szolgáltatásai tervezésével, gyártásával, működtetésével, jogvédelem alatt áll. Ezeknek akár részbeni, akár teljes átvétele tilos, ezek bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a jogtulajdonos kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Az ebuild.hu weboldal tartalmának egészét vagy részeit, az onnan származó fájlokat, adatokat, információkat a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos akár változatlan formában, akár átformázva vagy átszerkesztve közzétenni, értékesíteni, nyilvános (szabadon vagy regisztrációt követően, ingyenesen vagy ellenérték fejében hozzáférhető) adatbázisban tárolni, onnan letölthetővé tenni, ilyen célból bármilyen módon felhasználni.

Az E-Build, az ibuild.info és a ProIDEA logók és terméknevek az E-Build Kft. kereskedelmi védjegyei, ezek bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a jogtulajdonos kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.