Hírek

ibuild.info Céget keresünk - Jelentkezem

Céget keresünk

 

A projektszereplők mostantól egyszerűbben kereshetnek kivitelezőket tervezett vagy folyamatban lévő építkezéseikhez az ibuild.info-n keresztül. A saját projekt oldalán a saját cég alatt nyomja meg a narancssárga Céget keresünk gombot, majd adja meg, hogy milyen cégszerepekre keres céget, és meddig lehet jelentkezni. Az információt eljuttatjuk a keresett tevékenységet folytató partnereinknek.

 

Jelentkezem

 

Közvetlenül az ibuild.info-n keresztül jelentkezhet kivitelezőnek azoknál a projekteknél, ahol valamelyik szereplő céget keres, és a projektoldalon megjelenik a narancssárga Jelentkezem gomb. Amennyiben a keresett cégszereppel szeretne részt venni a projektben, nyomja meg a gombot.

 

Rövid videó a folyamatról

 

2018. május 21.


EBI Építésaktivitási Jelentés, 2017. 4. negyedév

2016-hoz képest 47 százalékkal magasabb összegben kezdődtek meg kivitelezések Magyarországon 2017-ben

 

2017-ben sokéves rekordot döntött meg az építőipar Magyarországon, a megindult kivitelezési munkák összértéke több mint 2100 milliárd forintot tett ki, amely összegre még soha nem volt példa. Az eddigi 2008-as maximum mindössze alig haladta meg az 1700 milliárd forintot. 2016-hoz képest 47 százalékkal magasabb összegben kezdődtek meg kivitelezések Magyarországon 2017-ben. Hagyományosan az utolsó negyedévben kevesebb építkezés indul, ami megfigyelhető volt a tavalyi évben is, az Aktivitás-Kezdés mutató értéke 350 milliárd forintot tett ki az október-decemberi időszakban, az előző negyedévek több mint 500 milliárd forintot meghaladó összegeit követően.

 

A teljes EBI Építésaktivitási Jelentés eléréséhez lépjen be az ibuild.info felhasználói fiókjába. Ha még nincs fiókja, díjmentesen regisztrálhat. A belépést követően megtekintheti a teljes jelentést, ha korábban már megvásárolta, vagy árajánlatot kérhet, ha még nem rendelte meg.

 

2018. február 22.


ibuild.info letölthető fájlok

Azoknál a projekteknél, ahol rendelkezésünkre állnak tervrajzok, fotók, műleírások, feltöltjük ezeket a megfelelő adatcsoportba. A felhasználóink megtekinthetik, letölthetik a fájlokat.

 

2017. augusztus 23.


Előrejelzés 2015-ig hét kelet-európai ország építési piacáról

Elkészültek az EECFA tanulmányai Szlovénia, Szerbia, Bulgária, Románia, Ukrajna, Oroszország és Törökország építési piacáról

 

Az Eastern European Construction Forecasting Association (EECFA) tagjai Moszkvában mutatták be az eredményeket. A konferencia előadásai elsősorban a régióban jelen lévő, mélyépítéssel illetve magasépítéssel foglalkozó generálkivitelezőket, valamint építőanyag és komponens gyártókat érdekelték. A résztvevő cégek által gyártott termékek köre változatos volt, például: cement, betontermék, acélipari termék, falazóelem, építési kemikália, hőszigetelő anyag, tetőszigetelés, homlokzatbevonat, nyílászáró, ipari kapu, ipari padló, padlóburkolat, szaniter, csőrendszer, fűtéstechnika, légtechnika, energiaelosztás, világítástechnika, lift, építőgép, kéziszerszám. A konferencián bemutatott tanulmányokat bármely érdeklődő cég megvásárolhatja.

 

A hároméves előrejelzések elsődleges célja, hogy segítse a kelet-európai régió építési piacához kapcsolódó cégek stratégiaalkotásért és üzleti tervezésért felelős munkatársait. A tanulmányok összehasonlítható formában foglalkoznak Szlovénia, Szerbia, Bulgária, Románia, Ukrajna, Oroszország és Törökország múltbeli és várható jövőbeni építési teljesítményével. A számszerűsíthető adatok mellett kitérnek a folyamatokat befolyásoló tényezőkre, összefoglalják a jogszabályi, intézményi, pénzügyi változások előre látható hatásait is. Külön tárgyalják az új építések és a felújítások piacát, és részletezik a teljes piac tizennyolc alszegmensét: lakás, iroda, kereskedelem, ipar, szálloda, közlekedési, mezőgazdasági, oktatási, egészségügyi, egyéb magasépítési, út, vasút, repülőtér, híd és alagút, kikötő, energia, közmű, egyéb infrastruktúra.

 

Az EECFA kelet-európai ország gazdaságkutató intézetének együttműködése az építési piac előrejelzésére. Az elemzések során alkalmazott modellalapú megközelítés és egységes metódus mögött kétéves kutatómunka és tízéves nemzetközi kutatási tapasztalat áll. Az előrejelző tanulmányokat Kelet-Európában egyedülálló módon minden országban a helyi sajátosságokat jól ismerő helyi kutatók készítik el rendszeresen, félévente.

 

Az E-Build Kft. romániai leányvállalata, az Ebuild Srl az EECFA alapító tagja. A tanulmányokra vonatkozó, kedvezményes ajánlatunkat kérje munkatársunktól:

 

Répássy Dávid
+36 30 900 1573

 

2013. október 22.


EECFA konferencia 2013. szeptember 13-án Moszkvában

Előrejelzés 2015-ig hét kelet-európai ország építési piacáról

 

Az Eastern European Construction Forecasting Association (EECFA) Szlovénia, Szerbia, Bulgária, Románia, Ukrajna, Oroszország és Törökország építési piacával foglalkozó, egynapos konferenciát rendez 2013. szeptember 13-án Moszkvában. A rendezvény elsődleges célja, hogy előrejelzéssel segítse a kelet-európai régió építési piacához kapcsolódó cégek stratégiaalkotásért és üzleti tervezésért felelős munkatársait.

 

Az EECFA hét kelet-európai ország gazdaságkutató intézetének együttműködése az építési piac előrejelzésére. A konferencián az egyes országok múltbeli és várható jövőbeni építési teljesítményéről az adott piacot kutató helyi szakértők tartanak előadást. A számszerűsíthető adatok mellett kitérnek a folyamatokat befolyásoló tényezőkre, összefoglalják a jogszabályi, intézményi, pénzügyi változások előre látható hatásait is. Oroszország építési piaca kiemelt figyelmet kap: az általános elemzés mellett külön előadás foglalkozik a kereskedelmi ingatlanfejlesztésekkel, illetve a költségvetési fejlesztési tervekkel.

 

A konferencia résztvevői a prezentációk mellett megkapják az EECFA egységes módszertana szerint, országonként, összehasonlítható formában készített részletes előrejelző tanulmányokat, melyek külön tárgyalják az új építések és a felújítások piacát.

 

Az E-Build Kft. romániai leányvállalata, az Ebuild Srl az EECFA alapító tagja. Ha a konferencia témája felkeltette az érdeklődését, a részvételre vonatkozó, személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól:
Répássy Dávid
+36 30 900 1573

 

2013. június 14.