Cégbemutatás

E-Build

Az E-Build Információs és Tanácsadó Kft.-t magyar magánszemélyek hozták létre 1999-ben. A tulajdonosok az indulás óta részt vesznek a cég szakmai irányításában. Az alapítók úgy fogalmazták meg az E-Build küldetését, hogy hozza létre és működtesse a magyarországi ingatlanfejlesztések, építési beruházások területén azt az átfogó fórumot, ahol tájékozódnak, találkoznak egymással a beruházók, finanszírozók, tervezők, kivitelezők, gyártók, beszállítók és szolgáltatók.

Projektinformáció

1999. novemberében indult az E-Build projektinformációs szolgáltatás. Ennek keretében a tervezett és a folyamatban lévő magyarországi építési beruházások adatait és a részt vevő megbízó, tervező, kivitelező cégek elérhetőségeit kutatjuk, rendszerezzük és juttatjuk el az ügyfeleinknek. 2011-től a régi, offline szolgáltatást fokozatosan felváltotta az ibuild.info építési projekt- és cégadatbázis.

Termékinformáció

Az E-Build Kft. 2005. júniusában indította el a ProIDEA termékinformációs szolgáltatást, melynek keretében az építkezések során felhasználásra kerülő termékek gyártói és forgalmazói az interneten keresztül juttatnak el információkat a tervezőknek, kivitelezőknek, építtetőknek. A proidea.hu a legtartalmasabb és leglátogatottabb magyar építési termékinformációs weboldal.

Fejlesztés

A cég hosszú távú szemléletmódjának megfelelően folyamatosan fejlesztjük a szolgáltatásaink minőségét, az információk mennyiségét és feldolgozhatóságát. Az üzletágak fejlődésének megfelelően bővítjük munkatársaink számát, és nagy figyelmet fordítunk szakmai továbbképzésükre.
Minőségpolitika [pdf, 116 kB]